måndag 24 maj 2010

Tack!

Tack alla för att ni gjorde vår dag underbar, och tack alla vädergudar!

Ska inte luras mer nu...







torsdag 20 maj 2010

Bra bokningssystem

Förresten så fick jag ett intressant samtal från Ryssbergen igår... "jag tänkte höra om hur vi ska göra i helgen, med nyckel och så"

URSÄKTA???

Nästa citat

Citat nummer två:

Theo: Stå bakom mig Molly mus


Vad har vi gjort mot vår stackars dotter?

Upptaget

Molly: vad gör du mamma

Jag vill sätta på musik för jag vill ha musik när jag städar.

Theo: Nej, det kan du inte - jag tittar på tv, det är upptaget

måndag 10 maj 2010

Så nära men ändå så långt borta

Börjar få kalla fötter vad det gäller min klänning, ju mer jag tittar på bilden desto mer undrar jag vad jag tänkte med... kan denna nya oro bero på att klänningen nu ligger och väntar på posten? Dom försökte lämna den idag när jag var på jobbet, så imorgon blir det ilfart till posten och hämta. Dennis är på väg hem från Tyskland ikväll och den står i hans namn så jag kunde inte hämta den. Vilken frustration, så när men ändå så långt borta... och stora stora otäcka nattfjärilar i magen...

lördag 8 maj 2010

Valborg

Tömde kameran nu, så här firade vi valborg - egna eldar = blev av med skräp. Sen var det grillmiddag i medelhavsfamiljeanda... mys!

Igår överraskade Dennis mig med Lady Gaga-konsert... han måste vara bäst!

måndag 3 maj 2010

Hes

Theo: Mamma, du har hosta i rösten

söndag 2 maj 2010

Möhippa

Lite trött idag och noll röst kvar, tyvärr inte fin hes-röst, snarare målbrottsröst. Men väldigt glad över mina fina vänner. På tal om röst så vet jag nu att den enda sångkarriär jag kan hoppas på är som stand-in för killen som sjunger "tomten jag vill ha en riktigt jul".

Igår fick jag alltså en jättefin möhippa. Var lite suspekt när jag kom ut ur duschen och det låg nya saker i hallen - försökte gå in i köket och blev bortmotad av Dennis, tydligen satt Billy där och hade fått kasta sig lite snyggt åt sidan. Molly kom fram till mig och började dra mig i handen och pekade mot vårt sovrum. "där, där... tomten, tomten"

Men det var ju inte tomten, det var ju kära vänner som hade ordnat en jättefin dag med bland annat sånginspelning, afrikansk dans, photo shoot med peruker och klänningar. Fest och mys hela dagen lång -perfekt!! Ni är bäst!