tisdag 31 januari 2012

Gull!

"Vi gör oss fina i håret tills pappa kommer hem"

Men...

...kanske dumt att gnälla när man har tre gosiga sängen, det är ju faktiskt något man kan stå ut med rätt lätt insåg jag nu när jag har slutat försöka sova... Mindre fokus på stress att vara vaken när man borde sova (speciellt som Smilla sover) mer fokus på vilken fin familj jag har, undra om det funkar...

Lite gnäll

Saknar Dennis (han opererade bort gallblåsan igår och var tvungen att stanna över natt, ogillar mycket!), ont i huvudet, förkyld, ont i halsen, trångt i sängen (ni är söta men var ska jag få plats) ibland kan man få gnälla av sig lite?

måndag 30 januari 2012

Tradera

Vi tänkte vara duktiga och sälja på tradera. Ambitiöst tog vi kort och la upp. Nu är aktionerna avslutade och jag har insett hur osmart det var... Måste ju nu ta mig iväg till posten, fixa paket och skicka... Suck, hade varit smartare att bara lägga i skänka-låda, har lärt mig min läxa!

Pulkaåkning till fina rosa toner...

söndag 29 januari 2012

Vet inte om det kanske...

...är WT-varning, men lycka är tydligen att få använda brickan i bilen :)

lördag 28 januari 2012

Kärlek!

Mer roliga appar

Mina fina!!

fredag 27 januari 2012

Större säng?

Konstaterade precis att det nog är smartast att vi säljer spjälsängen och gör vår säng större... För det vore ju trevligt om Dennis och jag också fick plats...

torsdag 26 januari 2012

Sprattelsmilla



Kvällsgympa?

måndag 23 januari 2012

Äntligen

Fast lite sent kom den, hade velat ha innan jul men ska inte klaga :)

Helgens nyttigaste

En promenad till torpet och grillkorvlunch - sen var vi inte speciellt hälsosamma resten av helgen, bör då kanske tilläggas att det här var lördag lunch... Idag som varje måndag börjar vårt nya liv med bättre matvanor, mer träning och bättre rutiner för barnen... Kanske den här gången :)

lördag 21 januari 2012

Energiboost

Hade 8 tjejer över på paketlek igår. Vilken härlig energikick man får av en sådan fredagskväll! Dessutom kom Dennis hem efter en lång vecka i London. Och som om inte det var nog, han hade en fullpackad resväska med nya kläder och skor med sig till hela familjen - vilken fredag!!

fredag 20 januari 2012

Hur gick det här till?

Du låg ju på rygg nyss!

Men...

En till? Hur kunde du sova??

Oj

Undrade var Smillas napp tog vägen förut när hon sov. Hittade den nu innanför sparkdräkten- så där skönt va :)

Kolla!

Tjejen har byxor!! Första gången på ett halvår minst!

Tröttbarn

Så här trött blir man förresten när man skrikigt en bra stund... Tror jag kommer ha träningsvärk i armen efter att ha gått runt och gungat skruttan... Och samtidigt skulle jag få dom två andra att somna. Konstigt att det ska bli kaoskväll bara för att man är själv med dom, eller så är det just därför... Nu sover i alla fall två av tre, Smilla har däremot gympapass bredvid mig, men är som tur är i alla fall glad nu!

Observera snygga fläckar på min tröja... så här härligt fräsch är jag mest hela dagarna...


När någon inte vill sova...

...är det tur det finns roliga appar till iphonen...

Före:



Efter:

torsdag 19 januari 2012

Jaha...

Jag vet vad jag gör när barnen är på dagis...

onsdag 18 januari 2012

tisdag 17 januari 2012

Halvsnurr

Vi blev lite (läs mycket) förvånade idag när jag hade lagt Smilla på golvet på rygg och hon helt plötsligt låg på mage när mormor skulle plocka upp henne... för mycket sprattel i benen kan visst göra så att man vänder, kan vara bra att veta... Första halvsnurren idag alltså och två månader på måndag, snyggt jobbat tjejen!

Fina tjejer med kalla fötter

Soldier homecoming surprise mix

Det här är nog min absolut bästa make-up remover! Nackdelen är bieffekter som svullna ögon :)


Bilderna hamnade visst huller om buller, men så får det vara :)

Måndag

Måndagen blev fullspäckad med besök på mitt jobb med tre barn - lite magsår men det gick ok. Sen blev det busfabrik och för Theo och morfar avslutades kvällen med hockey. Ska skicka Theo på hockey oftare eftersom LHC fick en efterlängtad seger med 7-2. Jag var orolig att det skulle bli en mållös tråkig match och så fick han en sån kul match - härligt!

Molly somnade 19.15, lite ovanligt - man blir trött av att busa :)

söndag 15 januari 2012

Theos saga

Theo har börjat skriva böcker och det är riktigt roligt att se hur fantasin flödar. Skrivbord i julklapp var en hit för både Theo och Molly älskar att sitta där och pyssla. Vi har insett att vi nog måste köpa ett till Molly med. Här kommer ett smakprov från författaren Theo, hoppas det syns och jag passar här också på att ursäkta min "snygga" stil och ursäktar mig med att jag låg i sängen när jag skrev :)









lördag 14 januari 2012

Testar lite

Ny app :)

torsdag 12 januari 2012

Hejdå granen

Jag är inte riktigt redo att skiljas från dig men känner ändå att jag måste. Men du var den bästa granen vi haft - barrade nästan inget!!

onsdag 11 januari 2012

Lyckades äntligen få dit en video, känner mig lite nöjd nu - trist bara att det inte bara är att skicka den via mobilen in på bloggen utan att jag måste gå omvägen via youtube, men men...

Smilla pratar

Smilla och jag myser i Theos säng, jag borde verkligen passa på att duscha nu. Men det är ju så svårt att slita sig från gosig bebis! Sju veckor idag!

måndag 9 januari 2012

Mina fina tjejer

söndag 8 januari 2012

Haft en mysig helg i Linköping, tittat på 3D-ljusshow på slottsvägg (fast jag får knappt kalla det slott för Dennis, krävs tydligen tinnar och torn för att det ska vara ett godkänt slott), träffat gamla grannar och hann också med den obligatoriska Ikea-turen. Molly fick en ny kompis i valpen Ove! "Jag tror han tycker jag är fin".

torsdag 5 januari 2012

Mardrömmar

Molly har drömt mardrömmar dom senaste nätterna, vaknat jätteledsen... igår natt var den en clown som slog henne och i natt var det en pojke som satte en mördarsnigel på hennes hår!

Själv drömde jag om zombier, mardrömmar är något som går nu kanske...

måndag 2 januari 2012