torsdag 27 september 2012

Trappan

Vår trappa blir mer och mer lik en trappa!

tisdag 25 september 2012

Batman

Theo ritade Batman igår, han hade sett en film hos grannen och spelat Batman-spel hos en annan. Jag trodde han ritade av en bild men han ritade ur minnet, jag är så partiskt stolt så jag kan spricka!!

lördag 22 september 2012

Mamma och jag gör Stockholm och ska titta på Tomas Ledin ikväll! Det här är hotellet! Hur tänkte dom nu?? Sängarna går omlott!! I fortsättningen bokar jag hotell tror jag minsann!

torsdag 20 september 2012

Theo när han kom in hemma idag: åh vad fint vi har, jag kom inte ihåg att det såg ut så här!

Lunchdate

Med Johanna och syssling Filip! Efter det blir man trött...

Underbara...

...gosiga unge!!

tisdag 18 september 2012

Önskade regn idag så jag skulle slippa gå ut och vattna plus att jag har en dålig hårdag. Vädret vi fick var dock ett skämt - så bara en sak att göra med Theo och Molly, baka! Det enda rätta en regnig ruskdag!

onsdag 12 september 2012

Dagens outfit för Molly

Fick panikköpa dessa kläder då jag inte hade med extrakläder till Linköping häromdagen... Blev ganska bra panikköp tycker jag!

Första kortet visar "man tager vad man haver" när man glömt extrakläder, min gammelmormors förkläde blev klänning!

torsdag 6 september 2012

Sommarens vattenminne






På Kompassen, Theo och Mollys dagis, ska dom ha vattentema i höst och då ska barnen bland annat ta med ett kort på ett vattenminne från sommaren. Det här är korten som dom valde. Haha, Smilla ser oootroligt förtjust ut!

lördag 1 september 2012

Gaga är verkligen fantastiskt bra och vi hade en underbar kväll och har idag ont i fötterna, som det ska vara! Nu, hotellfrukost!!