måndag 30 mars 2015

Hjärnskakning men glad ändå!


Glass på sjukhuset, gullig personal! 



Vi lekte hemma med bokmärken, trodde dessa var från min mamma och konstaterade att dom då måste vara typ 50 år! Men såg sen på baksidan att det stod Eira, dvs min mormor och dom kan alltså vara 80-90 år, häftig tanke!! 



I onsdags förra veckan fick Molly hjärnskakning, alltid läskigt när dom slår i huvudet. Hon satt på ett bord i skolan och spelade spel, trillade ner och slog tog emot sig först med bakhuvudet. När vi hade hämtat henne såg hon suddigt, hade ont i ögonen och mådde illa. "Mamma, när jag tittar på dig är du suddig och så har du en svart fläck där näsan ska vara." 

Kändes inte så tryggt och sjukvårdsrådgivningen tyckte akuten, så det fick det bli. Lätt hjärnskakning var domen, och skärmförbud den dagen. Kändes mest som ett straff för Molly, speciellt när hon dessutom inte fick gå på sin simskola. Därför kompenserade vi henne med bio-filmen Home i lördags, en film som resulterade i tårfyllda ögon för både mig och Molly, men den var bra! 
Söt-Theo: "Om vi åker till Stockholm kanske jag kan hitta en youtube-kille jag prenumererar på, han bor där."

söndag 22 mars 2015

Underbart att lyssna på när Molly och Smilla leker:
Smilla: Vi måste skynda oss ut innan det börjar regna!
Molly: Men Smilla, vi skulle ju gifta oss! 

tisdag 17 mars 2015

Smilla har varit väldigt trött efter maten på dagis, lagt sig med huvudet på bordet och nästan somnat så att man har fått bära henne till soffan för att vila... Men nu har dom kommit på henne, hon har klurat ut att om hon spelar trött så bär någon bort henne och hon slipper duka av! Vet inte om man ska skämmas eller vara stolt, smarta unge! 

onsdag 11 mars 2015

Det här gör mig lycklig

Theos födelsedagsbok med ett bokmärke (som han själv har sytt) eftersom han har börjat läsa boken själv, utan att vi sa något.