måndag 25 maj 2015

Mattegeni just nu ☺️

Är så otroligt stolt över Theo som blev klar med matteboken först av alla, två månader i förväg och som nu får egna läxor för att inte bli uttråkad. Hans läxor består nu av multiplikation, ett år innan man börjar med det egentligen. 

Första läxan han gjorde, 2x5 - inga problem. Nästa tal, "ååååhhh vad svårt!": 5x2... Dennis förklarade då att det spelar ingen roll åt vilket håll man räknar gånger-tal. "Ahaaa", sen räknade han igenom resten av talen utan problem, lika snabbt som tidigare läxor. 

Ibland måste man få skryta lite och vara extrastolt för dom här tre gullungarna som är det bästa som finns! 
Var ambitiös imorse och cyklade med Smilla till dagis och sen till jobbet. Smilla utbrister "Åh vilka vackra blommor! Vad heter dom?

"Maskrosor". Men hon har rätt, dom är vackra!

söndag 17 maj 2015

Jaga treåring på busfabriken känns som en större utmaning än tough viking nästan... 


lördag 9 maj 2015

Barnsligt stolt! #toughviking2015

14/18 hinder klarade vi. Tror aldrig att jag har badat så här tidigt förut och då dessutom mer än på en hel sommar, kändes det som! Tough Viking verkar ha en fetish för kallt vatten! 

Så stolt!!! 




Dåligt att handla efter ett sånt här lopp upptäckte jag! 


Tough Viking




1,5 timme kvar!!


måndag 4 maj 2015

Smilla såg det här kortet och utbrast: Titta på Molly, snygg!! 


Helgen som var kom Lotta och Kevin och hälsade på och vi lekte top model. Kev hade sett lite coola foton som han gärna ville testa att efterlikna och frågade om jag kunde vara med, svårt att tacka nej till att vara modell för en dag, även om det bara är redigeringsmodell- duger för mig!  ☺️ Ska bli kul att se resultatet! Tjejerna ville såklart också vara med! 

Det faktum att barnen tyckte att jag såg gammal ut med det vita håret känns lite mer ok eftersom jag fick visa leg på bolaget i torsdags. Killen i kassan studerade mitt ansikte länge och konstaterade: "jag kan ta leg på dig med". Vet inte om det var bra eller dåligt men fokuserar på att han valde att be om det! ☺️