tisdag 1 september 2009

Äggar

Vad glad man blir när man ser en film, första i en serie, och dom avslöjar saker som händer i senare böcker. I det här fallet är det Stig Larsson-filmerna jag pratar om. Vi lyssnar nu på "Flickan som lekte med elden", och såg "Män som hatar kvinnor" för någon kväll sedan - då visar dom grejer som vi inte kommit till i andra boken ännu, underbart!

Sen är det alltid lika spännande med svenska filmer, var hittar man skådespelarna, är det det bästa vi har? Vi såg en Wallander-film för några veckor sen, en av skådisarna var så pinsamt dålig att jag satt och vred mig och allvarligt funderade på att stänga av ( hade kanske inte varit så snällt mot resten av sällskapet). Kom ialla fall fram till att han måste fått rollen istället för hot om fängelse eller något liknande. Och nu såg vi alltså "Män som hatar kvinnor", och SAMMA kille dyker upp, jag får panik!!! Sämre skådis får man verkligen leta efter! Han lär ha något känt efternamn, någon förälder eller han själv som på något sätt köpt in sig i filmerna! Vem som helst som kan läsa innantill skulle göra rollerna bättre!


Och så, inget inlägg utan barn? Theo tittade på film och det var några ägg med: "Titta! Äggar!" Inte så lätt med plural...

Inga kommentarer: