måndag 3 augusti 2009

Tidsoptimist-pussel

Nu är Theo på dagis - går för övrigt perfekt att lämna honom på "sommarsammanslagningsdagiset", förra veckan började Molly ta av sig mössan när vi var där: Nej Bolly, åka hem! och sen: Hejdå mamma, hejdå - utan att jag ens var redo :) Så skönt, det känns hemskt att vi tvingade honom vara på det andra dagiset, var ju som vi misstänkte, han vantrivdes där - säkert mycket pga att han var äldst, här finns det större barn och det har från början varit smärtfritt att lämna honom där trots att han inte kände någon alls... hoppas verkligen det nya dagiset i höst blir lika bra!!! Måste tillägga att det är inte bara Theo som slutat på det andra dagiset, tror 5 av 8 barn har bytt, undra vad det betyder...

Ialla fall, nu är alltså Theo på dagis och snart ska Molly sova, jag sitter och funderar på hur jag ska få ihop tiden, tänkte t.ex. passa på att sova, städa, äta frukost, dricka extra té, göra sylt, se om jag kan göra något på altanen, duscha, plocka undan kläderna vi shoppade i helgen, städa garderoben, sätta upp gardiner i Theos rum... ja, listan fortsätter nog i evigheter, Molly sover ca 1 timme max... några tips på hur man får ihop det där?

Förresten, tack för spontanbesöken i helgen - supertrevligt!

1 kommentar:

Matilda sa...

Hej!
Förstår vad du menar med dagis, Morgan var ju ett halvår äldre än alla när han gick på småbarnsavdelningen...nu när han är på en avdelning med lika gamla och äldre går det mycket bättre.

Sov ikväll istället..å gör nåt på altanen så den är klar när vi kommer...

Vilka var på besök?
Kram på dig och familjen, vi ses om en vecka!
/Matilda