tisdag 30 juni 2009

Remover


Idag blev det bad i Strandstuviken med Theo och Mollys moster Carina och kusinerna Matilda och Evelina. Verkar dock som Theo börjat trötta på strandliv redan efter en vecka, för han ville hellre stanna hemma och leka med sin nya spis som han fick av dom - och när vi kom till stranden var det en del "åka hem" i början, hur kan det vara möjligt? :)

Ligger i sängen och skriver det här, hör ett tickande ljud, som en äggklocka. Slängde nyligen våran trasiga - obehagligt. Frågar Dennis som sitter vid datorn om han hör det, då slutar det. Kommer dock strax tillbaka och samma scenario upprepar sig några gånger. Är det en bomb? Börjar titta mig omkring, ingen bomb - det är Dennis som skakar sitt ben, som vanligt! Inte konstigt att det slutade varje gång jag frågade honom, killen kan väl inte lyssna och skaka samtidigt! Mer rastlösa ben finns nog inte!

En annan sak, fördelen med av se sorgliga filmer är att man inte har så mycket mascara att tvätta bort sen. Så, dagens make-up remover-tips, Gran Torino!

Inga kommentarer: