torsdag 2 april 2009

30 mars

Igår blev det London-turistning. Vi såg lite av det man ska se som Big Ben, Harrods, Trafalgar, Piccadilly, Chinatown, Chinatown, Chinatown igen... jag vet inte hur vi lyckades men vi kom hela tiden till Chinatown eller till ett områder med gay-klubbar. Det spelade ingen roll vilken gata vi gick, trodde vi hittade nya gator – men vi kom ändå till något av dom två områdena. Vi upptäckte senare på kvällen att vi lyckades röra oss i en cirkel. Jag och Dennis är två av dom människor med sämst lokalsinne – kan ha med det att göra. Men för att vara så förvirrade och inte ha en aning om vad vi höll på med lyckades vi ta oss hit och dit och se massor ändå! Vi lyckades få lite koll både på gångvägarna och tunnelbanesträckorna!

När vi kände att vi hade sett det vi ville se började vi med besök på pubarna, hann med manikyr också – för mig. Massage för Dennis. Och så gick vi och såg en show, Stomp. En massa snygga killar, och två tjejer som spelade med diverse tillbehör som kvastar, tändare och soptunnor. Jättehäftigt ibland, ibland blev det lite mycket – men dom var jätteduktiga!

Nu ska vi försöka hinna med så mycket som möjligt innan det är dags att ge sig av till flygplatsen! Först underbar hotellfrukost, sen står Hyde Park på listan. Idag blir det nog libanesisk lunch – och ev. lite shopping!

Stegräknaren var förresten nollställd när vi skulle titta igår, ca 20000 steg var vi uppe i vid 20-tiden, kom hem vid 00, i och för sig pubade vi mycket där men gick en hel del också vill jag minnas :) Märks det förresten att vi gillar mat, känns som mycket kretsar kring det här. Vi har dock inte lyckats få i oss underbara flottiga engelska pommes med smält ost ännu! Illa! Gjorde ett försök i hotellbaren, men det var bara helt vanliga smala fåniga strips!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad skönt det låter med lite minisemester! Hoppas ni har laddat batterierna nu! Vi har också sett Stomp på Circus i S-holm, dom var häftiga.
Imponerande med högklackade på citysemester! Synd att inte lura-iväg honom grejen inte fungerade fullt ut,men glad blev han väl??//Susanna