onsdag 15 oktober 2008

36 dagar kvar...

Nu är jag i Linköping hos mamma och pappa, så skönt att komma hit och bli lite bortskämd när Dennis jobbar. Får ju till och med sovmorgon när pappa går ut med Theo, inte helt fel!

Igår firade vi Matilda, min systerdotter som fyllde 17. Fullt hus var det där och Theo var helt slut och slocknade i bilen på vägen hem. Han fick träffa både ödlor och hamstern Chico. Det var med skräckblandad förtjusning han klappade Chico vilket ledde till att den stackars lilla hamstern fick sig ett litet slag när han blev klappad. Dessutom misstog Theo Chicos lilla boll för en fotboll, skulle ju inte vara så farligt om inte syftet för denna boll är att hamstern kan gå på promenad, dvs är i den. Vi hann stoppa Theo ganska bra så det låter nog värre än vad det var.

Nu ska jag passa på att bada skumbad, så skönt att slappna av lite när man får hjälp med barnen :) Snart har vi eget badkar i vårt hus, ska bara köpa ett först! Förresten har husinflytten blivit ändrad, från 28 till 21 november! Hurra! Bara 36 dagar kvar!

Inga kommentarer: