måndag 13 oktober 2008

Busfabriken och kräftor

I fredags var vi på Busfabriken i Norrköping med Theos kompisar Lucas och Liam. Det var såååå kul, tror vi stora hade minst lika roligt om inte roligare än barnen. Fördelen med att ha små barn är ju att dom inte klarar av att klättra själva så vi var ju faktiskt tvungna att hjälpa till. Var nog bra att åka en fredag för det var inte alls mycket folk, vilket innebar att vi slapp trängas med galna barn :) Vi råkade ändå ut för en sockerspeedad som försökte cykla på mig och trängde undan Lucas på väg till trampolinerna. Ganska duktigt att lyckas komma före en 1,5-åring måste jag säga!

Så här kul var det!






Sen var vi och valde tapet till en fondvägg i huset, den blir högblanksilver med svarta sammetsblommor, mycket intressant och läskigt val - men det är bara en vägg och vi kände att vi måste ta lite risker!

På kvällen bjöd Dennis bror Billy med flickvän Lisa oss på middag, mycket trevlig - fick bland annat världens godaste frästa räkor med limesås, sååååå gott. Det var så gott att vi dagen efter bjöd på det till förrätt när vi hade kräftmys hos oss. Vi brydde oss inte om att det var Billy och Lisa vi bjöd ens. Lite märkligt kanske att bjuda tillbaka med samma förrätt, men är det gott så är det och vårt kräftmys var inte så avancerat. Jonas och Cicki kom också med sin nya lilla Valle, drygt två veckor - så liten och söt! Kan inte komma ihåg att våra barn varit så små, fast dom var mindre :) Jag har nog läskigt kort minne! Vi spelade ialla fall ett spel som Jonas och Cicki har, kommer inte ihåg vad det heter, men det är ett relationsspel så man spelar par mot par och det gäller att gissa vad partern svarar på olika frågor. Mycket roligt, men det blir ganska heta diskussioner paren emellan, men det är väl det som är kul :) Vi vann oväntat, gick inte lika bra sist vi spelade! Fast enligt spelet så känner jag Dennis bättre än han känner, fick alltså svart på vitt att han aldrig lyssnar när jag pratar...

Inga kommentarer: