tisdag 21 oktober 2008

Mollys hjärta är färdigt!

Ikväll hade vi hetsätar-kväll, som vanligt. Dennis kom på att vi kunde ta våra sista turkiska peppar och mixa ihop med vanilglass och få lakritsglass. Han fixade jättefint och det såg verkligen lyxigt gott ut, fint upphällt i glas och allt. Såg verkligen fram emot att få krypa upp i soffan och känna första skeden smälta i munnen. Tar glaset, hinner bara känna hur det glider lite ur händerna innan det med ett brak hamnar på golvet i tusen bitar. Vilket slöseri, jag är så klantig! Tur att Dennis glass fanns kvar så jag fick smaka :) och att jag inte gjorde Molly blind, hon satt bredvid i sin babysitter helt ovetandes.

På tal om Molly fick vi idag underbart goda nyheter - hennes blåsljud på hjärtat är borta!!! Vi har tidigare fått göra ultraljud på henne efter att man hörde ett blåsljud. Ultraljudet visade att hon hade två små hål, men dom har nu alltså växt igen. Som Dennis sa så känns det lite overkligt eftersom vi aldrig sett något av det. Först säger läkarna att hon har hål eftersom dom hörde blåsljud, och nu säger dom att det är borta eftersom det inte hörs något längre. Vi märker ju ingen skillnad förutom det dom säger - men man måste ju lita på att dom vet vad dom gör, så nu ska vi fira!

För att gå tillbaka till klumpighet så var Dennis förresten också klantig idag och hade ner en kruka, men han hade sån "tur" att all jord hamnade i en bunke som stod under. Fast han fick ändå städa mer sen eftersom han var snäll och hjälpte mig att städa efter glassen, hoppas han förstod exakt hur klumpig jag var innan vi flyttade ihop...

Så här mysigt hade vi det i lekparken efter läkartiden, Molly låg och sov sött i sin vagn och vi hade det mysigt med fika och lek!


Inga kommentarer: