fredag 20 februari 2009

Skeppsbrott?

Vi kände att det här med betonggolv, det är redan gjort - vi vill ju helst inte härma massa inredningsprogram, dessutom blir det rätt dammigt att gå på... så det här är vårt nya golv, sparat från Rockstar-festen, såååå snyggt - håller ni inte med? ;)


Börjar bli lite less på den här situationen nu och det har bara gått en vecka, det är damm överallt, evigt passande på barnen som ska krypa/springa ut i dammet. Theo tycker dessutom att det är en bra och spännande idé att leka med glasfibret i väggen (heter det så?). Vi har saker ÖVERALLT, så nu är jag tillbaka till känslan jag hade när vi bodde i minilägenheten i Oxelösund, att det är så trångt att väggarna liksom kryper inpå en. Nu har vi dessutom upptäckt att golvet i kontoret känns som det gjorde i hallen, sviktar och skarvar sig. Så risken är att det är fukt där med, hurra. Vill gärna ha tips på hur vi ska lösa det, ska vi stapla dom möblerna på dom andra möblerna? Eller ska vi använda möbler som mattor i resten av huset... kanske leka inte nudda golv - vad hette det när man lekte så i skolan på gymnastiken, skeppsbrott! Vem vill jaga?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men era stackare, håller tummarna för att det ska rätta till sig snabbt, fuktskador får man ju rysningar av=(. Håååll ut!!

Kramar

Malin sa...

Ja, fukt är verkligen obehagligt! Speciellt när det är som här att den är på en del ologiska ställen...