onsdag 11 mars 2009

Tropicarium

I måndags var vi på Tropicarium, Kolmården. Theo, Molly och jag åkte dit med Sofia, Micke, Liam och Tilda. Jag kom nämligen på för någon vecka sen att två vuxna och fyra barn borde klara det eftersom vi båda har dubbelvagnar - nu hängde ju Micke också med så det blev ju en bit av en kaka (hmm, låter inte så bra på svenska, är det ens det det syftar på?) Det var jättekul att komma iväg på lite äventyr med apor, ormar, fiskar, krokodiler, hajar och annat skoj som festisar. Lyckades även hålla Theo vaken hela vägen hem i bilen, kändes lite som en bedrift med tanke på hur mycket han och Liam sprang runt och tröttade ut sig! Kul att se grabbarna i action tillsammans, dom höll sams dessutom - fanns inte så mycket leksaker att slåss om!

Hur söt kan man vara Tilda??

Inte så lätt att fånga små två-åringar på kort samtidigt när det finns så mycket skoj att springa runt och titta på, här lyckades jag ialla fall... kom till slut på att det är lättare att filma dom, så det blev någon kortfilm med...

Det finns många vattenfällor - både Theo och Liam tyckte att bada verkade vara ett bra förslag - njaa, vet inte om det är så bra - speciellt inte bland pirayorna som Liam föreslog... (dom lär väl vara ganska mätta, men ändå)

Molly fick mest sitta i vagnen - nästa år är det fyra som springer runt om vi åker på sånt här - spännande!

Djungelpojkarna

2 kommentarer:

Anonym sa...

vilka fina killar!!!Och tjejer!!! Som sagt, prövning nr 1!!!=0Kram Sofia

Malin sa...

Precis, det klarade vi bra! Visst är dom söta tillsammans!