tisdag 24 mars 2009

Proffsig städning? Ja tack!

Nu har vi hallgolv igen, woho! Kanske kan slippa byggdamm överallt alldeles strax. Men det är verkligen på gott och ont, fuktmannen och hans följe tyckte att badrummet ska rivas ut, att det inte var någon tvekan redan första gången dom var här utan att det skulle dömas ut. Men, det är ju LB-hus och försäkringsbolag som fattar besluten och dom tycker inte likadant vilket innebär att vi lagar huset. Så alla som har fuktkänsliga näsor, kom till oss och lukta, ofta!! För nu måste vi hålla ögon och näsor öppna efter sprickor och fukt. Jaja, det är inte optimalt men det ska verkligen bli skönt att ha golv överallt igen, man är ganska trött på damm överallt! Jag tycker att vi förtjänar en storstädning av ett proffs!

På tal om ingenting gick det inte så bra idag heller att lämna Theo på dagis. Han börjar säga nej redan i bilen dit. När vi gick innanför grinden ville han leka i trädgården, så bara dom är ute tror jag det går bra - det har dom sagt med att han är på jättegott humör när dom är ute. Sen var dagiskompis Wilma hur söt som helst. Vi har gjort kollage med familjerna på så barnen ska ha som tröst när dom blir ledsna. När Wilma såg att Theo kom och var ledsen så kom hon fram med hans ark "Theo" sa hon och lämnade fram det. Hur sött var inte det?? Jag vet att hon verkade ha jättetröst av sitt ark när hon var ledsen, satt med det hela tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

grattis till nytt golv!
Vad tråkigt att Theo inte trivs, måste vara hemskt att lämna honom om han är ledsen! Hoppas nya dagiset öppnar snart och han får komma dit istället.. eller sen kommer han trivar bra där han är nu också, behöver bara mera tid.
Kämpa på, vad gulliga dom andra barn är iaf! :-)//Susanna

Xerxes sa...

http://harnevi.blogspot.com/

Som er. Fast annorlunda...:-)